Logitravel tekee onlinelähtöselvityksen puolestasi!

0 comentarios

Nykyään lähes kaikilla lentoyhtiöillä on mahdollisuus tehdä onlinelähtöselvitys etukäteen ja useilla halpalentoyhtiöillä se on jopa pakollinen. Ja jos sitä ei sitten jostakin syystä muista/voi tehdä, saattaa kentällä rapsahtaa mukava lisämaksu …

Logitravelin kautta lentoja varatessasi tähänkin ongelmaan on ratkaisu, sillä nyt teemme  ILMAISEKSI puolestasi onlinelähtöselvityksen lähes kaikille lentoyhtiöille!  Varauksen loppuvaiheessa kysymme, jos palvelu kiinnostaa ja pyydämme tarvitsemamme tiedot.Saat samantien vahvistuksen , koska voimme lähtöselvityksen suorittaa ja koska saat koneeseennousukorttisi suoraan sähköpostiisi. Mikäli istumapaikkojen valinta onnistuu, ilmoitamme myös siitä. Muistathan kuitenkin  että on asiakkaan vastuulla tarkistaa ennen lähtöä, että kaikki tarvittavat matka-asiakirjat ovat saapuneet eli sähköposti toimii ja paperit voi tulostaa.

Logitravelillä olemme aina ajantasalla kehitellen uusia palveluja ja toimintoja matkavarauksien tekemisen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi. Nyt työn alla on koko sivuston muuttaminen näyttöpääteresponsiivikseksi eli sivusto tulee toimimaan sopeutuen asiakkaan  näytön kokoon ja käyttöjärjestelmään automaattisesti. Myös etusivumme on muuttumassa ja se onkin kohta yksilöity JOKAISEN käyttäjän mieltymysten ja varaushistorian mukaan.

Vieraile sivustollamme silloin tällöin, tutustu uutuuksiin ja varaa matkasi helposti ja edullisesti kaikkialle maailmassa!

Dejar comentario
Etiquetas: , , ...

¿Qué opinas?

0 Comentarios