Huvipuistoilemaan Espanjaan?

0 comentarios

Noin tunnin ajomatka Barcelonasta ja matkamies saapuu Saloun mainioon rantalomakohteeseen ja ihan siellä keskustan tuntumassa sijaitsee Port Aventura, joka on  mielestäni Espanjan ylivoimainen ykkönen, kun huvipuistoista puhutaan. Ei nyt ihan samaa luokkaa kuin Disneyland, mutta tekemistä koko perheelle löytyy taatusti muutaman päivän ajaksi!

Alue on jaettu eri teemoihin kuten esimerkiksi Välimeri, Kiina ja Kaukoitä ,joiden lisäksi löytyy vielä perheen pienimmille tarkoitettu SesamoAventura. Kaikenmoisten pään sekaisin laittavien härveleiden lisäksi on alueella koko päivän erilaisia showesityksiä. Ja vuonna 2016 alueelle avataan muuten etenkin perheen miesväkeä taatusti kiinnostava Ferrari Land. Toivottavasti Kim on tällöin vielä italailaisten palkkalistoilla ja puistossa Räikköselle omistettuja juttuja! Vaikkapa Kimi’s  Karaoke –baari!

Saloussa siis vierähtää mukavasti muutama päivä ja jos intoa riittää, kannattaa lähteä tutustumaan  Costa Douradan rannikkoon ihan yleistikin. Rantalomakohteiden lisäksi Costa Dourada tarjoaa upeat puitteet vaikkapa  golffaajille. Puhumattakaan siitä maailmankulusta katalonialaista keittiöstä ja upeista alueen omista viineistä.

Logitravelilta löydät aina ajankohtaiset tarjoukset Port Aventuraan ja uutuutena nyt nyt myös pääsylippujen ostomahdollisuus etukäteen. Hotellin voit valita alueen omista teemahotelleista tai asustella lähempänä Saloun keskustaa.

Tässä linkki Port Aventuran tarjouksiin:
http://www.logitravel.fi/navegacion/costas/portaventura/home.aspx

Dejar comentario
Etiquetas: , , ...

¿Qué opinas?

0 Comentarios